Image

Betöltés

Image

2005 óta forgalmazzuk az Adria Home prémium mobilházait és sátrait. Alapítása óta a vállalat több mint 16.400 darabot gyártott, amelyek a technológiailag fejlett gyártási folyamatok alkalmazásával folyamatosan felülmúlják az ügyfelek elvárásait. A vállalat a 2021-es szezonban több mint 1.300 darabot gyártott és értékesített. Termékeinket már a világ 30 országában használják.

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Vitexi Kft.
+36-20-955-1944

info@mobilhaz.com

© 2024 Mobilház.com | Prémium mobilházak és sátrak

Mobilház Aurora

Időtlen dizájn

Az Aurora mobilház ideális az egész évszakos élethez. Egy új, korszerű kialakítású és barátságos otthon azoknak, akik szeretnek jól élni. Az Aurora minden tekintetben egy frissítés a hagyományos mobilházakhoz képest. Energiatakarékos, robusztus konstrukcióval, tartós anyagokból készült. A vonalak szimmetriája és a kellemes belső tér teszi az Aurorát a jó életre vágyók otthonává. Remek választás turisztikai tevékenységekhez vagy olyan magánszemélyek számára, akik tudják, mit akarnak. Az Aurora sorozat magas energetikai szabványoknak is megfelel.

Lenyűgöző külső

Az Aurorát a modern építészet trendjei ihlették. Minden külső elem formája és funkciója harmonikus és elegáns, időtlen dizájnba illeszkedik. Válasszon a kiváló minőségű burkolóanyagok közül, hogy megtervezhesse saját otthona megjelenését. Belül élvezze a sok természetes fényt, amelyet a dupla panorámaajtók és a nagy ablakok biztosítanak. A megerősített faszerkezet garantálja a nyugalmat és az elhelyezést még a kihívást jelentő helyszíneken is, az időjárási viszonyoktól függetlenül.


Az Aurora sorozat mobilházai egy vagy két teljesen felszerelt modulból állnak. Az optimális építészeti kialakítást kiváló minőségű és környezetbarát külső burkolóanyagok egészítik ki. Az Aurora termékcsalád a legnehezebb időjárási körülményeknek is ellenáll.

A mobilház kemény galvanizált acélváz szerkezetre épül fel és 100mm, illetve 175mm (opcionális) SIP panelből (Strukturálisan Szigetelt Panel) készül. A mobilház könnyen szállítható és rendkívül gyorsan telepíthető. Nem igényel fix alapot. A hat ponton, állítható bakokkal történő alátámasztáshoz mindössze hat járólap szükséges. A közmű csatlakozás egyszerű, mivel minden csatlakozó elem megfelel a magyar szabványnak. A mobilház nem igényel semmilyen karbantartást. A 41 típus kialakítása lehetőséget ad arra, hogy csak téliesítéskor, és a tavaszi beüzemelésnél kell ellenőriztetni a közműcsatlakozásokat. Fűtött kivitelben is megrendelhetők a házak! A széles modelválaszték lehetőséget biztosít arra, hogy kiválaszthassa az Ön és családja számára legmegfelelőbb összeállítást. Minden típust teljes felszereltséggel, kompletten berendezve szállítunk, így a mobilház azonnal beköltözhető.

SIP panel 100mm (választható 175mm)

  • Tartós, Strukturálisan Szigetelt Panel 100mm és 175mm (Aurora+) vastag változatban.
Image
Image

SIP padló 100mm

  • Tartós padlózat 100mm vastag SIP panelből.
Image

Belső kialakítás

Tervezési inspirációnkat a kortárs bútortervezés és a belsőépítészeti minimalizmus adta. A belső tér egy szépen kiegyensúlyozott elrendezést biztosít, egyszerű formával és funkcionalitással, akár 6 személy számára.

Az Aurora belsejét a magas komfortfokozatú életérzés ihlette. Mindkét modell alaprajza jól átgondolt és funkcionális, a hangsúlyt a tágas és kellemes központi részre helyezve a mobilházban. A letisztult vonalakkal büszkélkedő, modern, kiváló minőségű bútorok tele vannak olyan különlegességekkel, amelyek segítik a lakhatást vagy a nyaralást. Az Aurora a minimalizmust, valamint az anyagok és színek harmóniáját hangsúlyozza, különleges hangulatot kölcsönözve a szobáknak. A kiváló kényelem érdekében külön figyelmet fordítottunk a szobák megfelelő természetes megvilágítására. Kasmír és grafit kivitelben kapható.

Aurora 1205

Tervezési inspirációnkat a kortárs bútortervezés és a belsőépítészeti minimalizmus adta. A belső tér egy szépen kiegyensúlyozott elrendezést biztosít, egyszerű formával és funkcionalitással, akár 6 személy számára. A ház egy hatalmas nappalira és külön hálórészekre oszlik. A család vagy a vendégek értékelni fogják a nyitott központi teret, integrált konyhával. A konyha teljesen felszerelt a nagyszerű családi ebédek elkészítéséhez vagy a vendégek szórakoztatásához. A tágas hálószobák rengeteg tárolóhelyiséggel rendelkeznek, mindegyikük pihentető oázist biztosít. A modern kialakítású fürdőszobában felfrissítheti testét és lelkét az előttünk álló jó időkre.

Image
Image

Aurora Twin 806 B21T

A teljesen új Aurora Twin a modern mobilházak következő generációját képviseli. Két egységből áll, és intelligens elrendezésen, tágasságon és a felismerhető Adria-architektúrán alapul, tiszta és kifinomult vonalakkal.

Aurora Twin 907 F31T

A funkciókkal teli otthon a modern és stílusos életmód igazi megtestesítője. Remek választás turisztikai tevékenységekhez vagy olyan magánszemélyek számára, akik tudják, mit akarnak. Az Aurora termékcsalád megfelel a magas energetikai szabványoknak is.

Image

Virtuális Séta

További konfigurációk virtuális sétáinak megtekintéséhez kérjük látogassa meg a gyártó weboldalát ezen a linken.

AURORA Alaprajzok

Tapasztalataink és szakértelmünk alapján öt standard alaprajzot határoztunk meg, amelyek megfelelhetnek az Ön elvárásainak.

Ágyak: 4+1
Hálószobák: 2
Fürdőszobák: 1
Hosszúság: 12,00m
Szélesség: 4,30m
Magasság: 3,45m
Technikai adatok letöltése
Image
Ágyak: 4+1
Hálószobák: 2
Fürdőszobák: 1
Hosszúság: 9,00m
Szélesség: 4,30m
Magasság: 3,45m
Technikai adatok letöltése
Image
Ágyak: 2
Hálószobák: 1
Fürdőszobák: 1
Hosszúság: 5,50m
Szélesség: 4,50m
Magasság: 3,45m
Technikai adatok letöltése
Image
Ágyak: 2+1+4
Hálószobák: 1+2
Fürdőszobák: 1+T
Hosszúság: 9,00m
Szélesség: 7,00m
Magasság: 3,45m
Technikai adatok letöltése
Image
Ágyak: 2+1+2
Hálószobák: 1+2
Fürdőszobák: 1+T
Hosszúság: 8,00m
Szélesség: 6,00m
Magasság: 3,45m
Technikai adatok letöltése
Image

AURORA széria

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen minket bizalommal és minden kérdésére választ adunk.

ELÉRHETŐSÉG