Image

Betöltés

Image

2005 óta forgalmazzuk az Adria Home prémium mobilházait és sátrait. Alapítása óta a vállalat több mint 16.400 darabot gyártott, amelyek a technológiailag fejlett gyártási folyamatok alkalmazásával folyamatosan felülmúlják az ügyfelek elvárásait. A vállalat a 2021-es szezonban több mint 1.300 darabot gyártott és értékesített. Termékeinket már a világ 30 országában használják.

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Vitexi Kft.
+36-20-955-1944

info@mobilhaz.com

© 2024 Mobilház.com | Prémium mobilházak és sátrak

Adria mobilházak

Prémium mobilházak négyféle kivitelben

Életre tervezve

Kényelem mindenekfelett

Egyetlen más mobilház sem nyújt olyan szabadságot és luxusélményt, mint egy Adria dizájner mobilház. Nem csak a hely számít, hanem a tervezés, a tér és az otthonról otthonra jellemző funkciók is. Luxus üdülési szállás különleges csillogással, mint egy előkelő szállodai lakosztály közvetlenül a természetben.

Teljesítményre tervezve

Értjük ügyfeleink és a felhasználók igényeit. Világszínvonalú létesítményekben gyártunk, és szisztematikus elérhetőséget kínálunk a mobilházakhoz. Építési módszereink és moduláris rendszereink lehetővé teszik, hogy Ön az igényeinek megfelelően választhasson. Az alaprajzok a teljesítmény, a kényelem és a magánélet ideális kombinációját képviselik. A mobilházakat élvezetekhez és tartósra építettük.


Nappalik

Kortárs belsőépítészet és tágas luxus élet. Kialakítás és opciók széles választéka. A kényelmet és a praktikumot szem előtt tartva tervezték. Magával ragadó élmény.

Image
Image

Konyhák

Az intelligensen megtervezett moduláris luxus konyhák stílusosak és funkcionálisak. Minden, amire szüksége van, a megfelelő helyen és a legjobb készülékekkel. Kortárs konyha a mai ínyenc szakácsnak. Tágas és praktikus, a családi nyaralás középpontjában.

Hálószobák

Stílusos kialakítás a pihenéshez és kikapcsolódáshoz, beleértve a kényelmes matracokat. Konfigurálható elrendezés és megoldások széles választéka.

Image
Image

Fürdőszobák

Kortárs tervezésű, tágas és teljesen felszerelt fürdőszobák a maximális kikapcsolódás és feltöltődés érdekében. Erőteljes zuhanyzóval és a luxus érintéseivel kiegészítve.

Tárolók

Okos és praktikus tárolási megoldások mindenhol tágas szekrényekkel és maximális helykihasználással.

Image
Image

Szórakozás

Intelligens multimédiás megoldások, bluetooth hangszórók és USB-csatlakozók.