Image

Betöltés

Image

2005 óta forgalmazzuk az Adria Home prémium mobilházait és sátrait. Alapítása óta a vállalat több mint 16.400 darabot gyártott, amelyek a technológiailag fejlett gyártási folyamatok alkalmazásával folyamatosan felülmúlják az ügyfelek elvárásait. A vállalat a 2021-es szezonban több mint 1.300 darabot gyártott és értékesített. Termékeinket már a világ 30 országában használják.

Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Vitexi Kft.
+36-20-955-1944

info@mobilhaz.com

© 2024 Mobilház.com | Prémium mobilházak és sátrak

Adria moduláris házak

Prémium moduláris házak kétféle kivitelben

Életre tervezve

Kényelem mindenekfelett

Egyetlen más moduláris ház sem nyújt olyan szabadságot és luxusélményt, mint egy Adria dizájner moduláris ház. Nem csak a hely számít, hanem a tervezés, a tér és az otthonról otthonra jellemző funkciók is. Luxus üdülési szállás különleges csillogással, mint egy előkelő szállodai lakosztály közvetlenül a természetben.

Nappalik

Kortárs belsőépítészet és tágas luxus élet. Kialakítás és opciók széles választéka. A kényelmet és a praktikumot szem előtt tartva tervezték. Magával ragadó élmény.

Image
Image

Konyhák

Az intelligensen megtervezett moduláris luxus konyhák stílusosak és funkcionálisak. Minden, amire szüksége van, a megfelelő helyen és a legjobb készülékekkel. Kortárs konyha a mai ínyenc szakácsnak. Tágas és praktikus, a családi nyaralás középpontjában.

Hálószobák

Stílusos kialakítás a pihenéshez és kikapcsolódáshoz, beleértve a kényelmes matracokat. Konfigurálható elrendezés és megoldások széles választéka.

Image
Image

Fürdőszobák

Kortárs tervezésű, tágas és teljesen felszerelt fürdőszobák a maximális kikapcsolódás és feltöltődés érdekében. Erőteljes zuhanyzóval és a luxus érintéseivel kiegészítve.

Tárolók

Okos és praktikus tárolási megoldások mindenhol tágas szekrényekkel és maximális helykihasználással.

Image
Image

Szórakozás

Intelligens multimédiás megoldások, bluetooth hangszórók és USB-csatlakozók.